Kontor, Nyckelövägen 69, KVICKSUND, Kvicksund

  • 200 m²

Fastighet med många möjligheter! Fint läge med utsikt mot Mälaren i Kvicksund, mitt emellan Eskilstuna och Västerås.


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Nyckelövägen 69
Område KVICKSUND
Byggår 2006
Objektsnummer 41914393
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns möjlighetet att hyra en spännande fastighet som tidigare har nyttjats som utställningslokal / kontor och lättare industri.

Huset om totalt ca 200 kvm består av två våningsplan om ca 75 kvm vardera samt ett garage om ca 50 kvm.

Entréplan disponerar en öppen planlösning, helkaklat badrum med dusch/wc samt förberett för ytterligare en wc.
Tidigare har en trappa löpt i centrum av fastigheten mellan våningsplanen som man har flyttat till ena gaveln och byggt ut fastigheten för en mer öppen och smidig planlösning. Trapphålet har istället ersatts med ett glastak mellan våningsplanen som bidrar till en ljusare del i entréplan.

Övervåningen har även den en öppen planlösning med fönster i alla väderstreck och utgång till stor balkong med härlig utsikt mot Mälaren. Öppet upp till nock med takfönster ger ett fint ljusinsläpp. Den höga takhöjden ger också möjlighet att bygga loft eller dylikt. Förberett för wc och möjlighet till pentry.

Ny anlagd terrass med utsikt över mälaren finns även att nyttjas samt en stor parkeringsplats, vilket utgör en lättillgänglig fastighet för besökande kunder likväl som medarbetare.

Till fastigheten tillhör även ett vidbyggt garage om ca 50 kvm som nås inifrån huset. På baksidan av garaget finns kallförråd.

Tillträde sker enligt överenskommelse.