Lagerlokal, Norra Deltavägen 3, Hisingen, Göteborg

  • 564 m²
  • Omgående.
  • 21 150 - 35 250 kr/mån

Nu finns ett oisolerat kallförråd om cirka 564 kvm att hyra i ett attraktivt läge i anslutning till Backaplan. Lokalen har två portar med höjd om ca 3,70 meter och bredd om ca 3,60 meter. Takhöjden ärsom högst ca 5,40 meter till underkant balk och som lägst 3,77 meter till underkant balk. Ytan har inga pelare och består av en asfalterad öppen yta utan faciliteter eller brunnar. Lokalen är ledig omgående, då nuvarande hyresgäst vill lämna i förtid. Lokalen hyrs ut med 3 månaders löptid och avta...


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 564 m²
Adress Norra Deltavägen 3
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41858140
Områdeshyra 21 150 - 35 250 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu finns ett oisolerat kallförråd om cirka 564 kvm att hyra i ett attraktivt läge i anslutning till Backaplan. Lokalen har två portar med höjd om ca 3,70 meter och bredd om ca 3,60 meter. Takhöjden är som högst ca 5,40 meter till underkant balk och som lägst 3,77 meter till underkant balk. Ytan har inga pelare och består av en asfalterad öppen yta utan faciliteter eller brunnar.

Lokalen är ledig omgående, då nuvarande hyresgäst vill lämna i förtid. Lokalen hyrs ut med 3 månaders löptid och avtal tecknas med avstående från besittningsskydd. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Backaplan är under stor omvandling och är tänkt att förvandlas från en handelsplats med stora asfalterade ytor till en tätbebyggd trevlig stadsmiljö. Området är en viktig knutpunkt i staden för att knyta ihop Göteborg över älven. Stadsdelen ska få en blandad stadsbebyggelse av bostäder, service, kontor och cityhandel och därmed bli Hisingens centrum. Närliggande grannar till lokalen är bland andra Biltema, Blomsterlandet och Clean park.

Kommunikationer

Närheten till Backaplan ger goda kommunikationer. Från lokalen är det endast cirka 300 meter till Lundbyleden. E6:an samt Tingstadstunneln ligger en dryg kilometer bort.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Viss plats för parkering samt plats för lastning och lossning finns i anslutning till lokalen (se planskiss).

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen