Kontor, Mogölsvägen 18, Hedenstorp, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 70 408 - 103 542 kr/mån
Quadrent Kommunikation (2126 m)

Ljus och modern kontor- & lagerlokal på expansiva Hedenstorp

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 994 m²
Adress Mogölsvägen 18
Område Hedenstorp
Objektsnr 41912460
Lokalguidens estimerade områdeshyra
70 408 - 103 542 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Omgivning

Hedenstorp är ett mycket populärt område där företag som Greenworks, Theofils, Portsystem 2000, XL-Bygg, G.T Väst, Trafikbutiken, Comforta, Pholc och Kinnarps har valt att etablera sig.

Kommunikationer

Lokalen når du snabbt och smidigt då den är nära belägen Riksväg 40 som sedan leder vidare till E4:an. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen och det finns även bra tillgång till kollektivtrafik och cykelbana. I nära anslutning ligger också Jönköpings flygplats, vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien och Europa.

Planlösning

Lokalen är fräsch har ett ljus som är genomgående och lämpar sig väl för företag som söker en bra mix av kontor, lager, produktion och showroom för sin verksamhet. Lokalytan är fördelad på ca 685 kvm i gatuplan samt ett entrésol om ca 309 kvm. Lokalen kommer att anpassas i samråd med dig som hyresgäst och fastighetsägaren. Detta erbjuder en stor möjlighet för dig som söker nybyggda lokaler att vara med från början och påverka både utformningen av lokalen samt materialval.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen.

Service

All typ av service finns i Jönköpings centrum som du når inom 5-10 minuter med bil.

Övrigt

Hedenstorp är ett verksamhetsområde som varit under utveckling sedan 1990. Norra delen av Hedenstorp av området var först med att utvecklas och området har enda sedan start riktat sig till verksamheter som är i behov av närheten till goda kommunikationer. Hedenstorp industriområde är beläget precis intill riksväg 40 och väg 195 samt med närhet till väg 26/47, E4 och Jönköpings flygplats.

Uthyrare & kontaktpersoner

Hedenstorpsvägen 7, Hedenstorp

Fin verkstadslokal med möjlighet att växa och mycket bra kom...

Visad