Kontorshotell, Lilla Bommen 6, Centrum, Göteborg

  • 1 - 20 m²

Bli mer effektiv och håll utgifterna för kontoret minimala. Prova en flexibel kontorslösning på Lilla Bommen. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förän...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 1 - 20 m²
Adress Lilla Bommen 6
Område Centrum
Hiss Ja
Objektsnummer 41860068

Beskrivning

Bli mer effektiv och håll utgifterna för kontoret minimala. Prova en flexibel kontorslösning på Lilla Bommen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Pris från 1090 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-lilla-bommen?utm_source=lokalguidenSE&utm_medium=portal

Planlösning

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.


Bilder på lokalen