Kontor, Kungsgatan 20, Centrum, Göteborg

  • 589 m²
  • Enligt överenskommelse

Lokal med utvecklingsmöjligheter mitt i stan


Lokaltyp Kontor
Total yta 589 m²
Adress Kungsgatan 20
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41919048

Beskrivning

Äntligen finns en ledig yta i vår fastighet på Kungsgatan 20.

Lokalen är 589 kvm och ligger på plan 4. Idag är lokalen framförallt indelad i större rum men fastighetens konstruktion möjliggör helt öppen planlösning. Då lokalen behöver genomgå en renovering finns här goda möjligheter att vara med och påverka såväl planlösning som ytskikt.

Lokalen har mycket fönsteryta mot Kungsgatan och Ekelundsgatan men även mot den lugnare baksidan mot Otterhällan.

Välkommen på visning!

Omgivning

Våra lokaler Inom Vallgraven

Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället.

Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på.

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.

Butiker och service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.


Karta
Visa på kartan: