Kontor, Kungsängsvägen 27, Boländerna, Uppsala

  • 250 m²

Kontorslokal med optimalt läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 m²
Adress Kungsängsvägen 27
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Våning 4
Objektsnummer 41950390
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 27 i Kungsporten. Här har ni en möjligheternas kontorslokal på fjärde våningen. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Möjligheternas kontorslokal med yt-effektiv planlösning. Här kan man skapa arbetsplatser för mellan 16-20 personer. Utöver arbetsplatser finns två mötesrum samt samtalsrum kök och lounge. Lokalen går även att göra med ett utbildningsrum. Skickar med två alternativ planlösningen.

Fastigheten går under namnet; Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Corems egna bikupa. Runt byggaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.

 

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, inredningsföretag och thairestaurang. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger som till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Det finns gott om parkeringsplatser för såväl anställda som för kunder.


Karta

Bilder på lokalen