Kontor, Kronhusgatan 7, Nordstan, Göteborg

  • 224 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 61 600 - 78 400 kr/mån

Kontor om 224 kvm på riktigt bra läge i stan - närhet till all tänkbar shopping och service


Lokaltyp Kontor
Total yta 224 m²
Adress Kronhusgatan 7
Område Nordstan
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41848219
Områdeshyra 61 600 - 78 400 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu erbjuds ett kontor om 224 kvm har en flexibel planlösning som kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Läget är mycket bra med ett rikt serviceutbud i närområdet.

Omgivning

Här sitter ni med all tänkbar shopping och service runt husknuten - Nordstan men alla tänkbara butiker och lunchrestauranger och Kronhusbodarna med café

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära knutpunkten Brunnsparken och Centralstationen som du når med 5 minuters gång. Där har du nära till alla kommunala kommunikationer. I Brunnsparken stannar många spårvagns- och busslinjer.

Även till flygbussen är det nära, den utgår från Nils Ericsonterminalen.

Planlösning

Rumsindelad.

Parkering

P-hus Nordstan

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen