Kontorshotell, Klarabergsgatan 29, City, Stockholm

  • 10 - 50 m²
  • 708 - 3 542 kr/mån

Exklusivt kontorshotell i CIty. Moderna kontor och mötesrum. Coworking och affärslounge. Centralt läge!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 50 m²
Adress Klarabergsgatan 29
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41879380
Hyra 708 - 3 542 kr/mån
850 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Exklusivt kontorshotell i CIty. Moderna kontor och mötesrum. Coworking och affärslounge. Centralt läge!

Parkering

Ja

Övrigt

Med Stockholms största varuhus Åhléns City, tvärs över gatan, ligger Regus Stockholm City mitt i liv och rörelse i staden med omedelbar tillgång till alla typer av transporter, restauranger, shopping, hotell, kultur och nöjen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.Bilder på lokalen