Kontorshotell, Kanalvägen 17, Roslags Näsby, Enebyberg

  • 9–120 m²
  • 1 oktober 2021

Välkommen till FirstOffice Roslags Näsby! Ett nyöppnat kontorshotell för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i. Roslags Näsby, Täby är en central knutpunkt för ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–120 m²
Adress Kanalvägen 17
Område Roslags Näsby
Publicerad 2020-12-25
Kommun Danderyds kommun
Hiss Ja
Tillträde 1 oktober 2021
Objektsnummer 41941494

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Roslags Näsby! Ett nyöppnat kontorshotell i den växande stadsdelen Roslags-Näsby, Täby.

FirstOffice Roslags Näsby är det perfekta kontorshotellet för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i. En trevlig miljö som är både ergonomisk och inspirerande i skandinavisk design. Roslags Näsby är en central knutpunkt för all trafik norr om Stockholm.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-30 kvm och BigOffice finns i storlekarna 30-120 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum från 4-30 personer
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Postlåda utanför ingången
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

I fastigheten finns bland annat företagshälsovård och tandläkare. Kontorshotellet ligger intill Roslags Näsby Centrum med flertalet restauranger, caféer och närlivs. Med en promenad på cirka 1,5 km ligger även Täby Centrum med ännu bredare utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och Roslagsbanan samt 5-10 minuters promenad till Roslags Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna och Norrtälje.

Parkering

Nej

Övrigt

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen