Kontor, Industrivägen 2, Partille

  • 884 m²

I ett strategiskt bra läge med närhet till service och restauranger på Sävedalens köpgata finns nu en flexibel kombilokal ledig för uthyrning. Lokalen är uppdelad på två plan med 216 kvm lager/butik på entréplan och en trappa upp erbjuds en anpassningsbar kontorsyta på ca 668 kvm. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 884 m²
Adress Industrivägen 2
Kommun Partille kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41921097

Beskrivning

I ett strategiskt bra läge med närhet till service och restauranger på Sävedalens köpgata finns nu en flexibel kombilokal ledig för uthyrning. Lokalen är uppdelad på två plan med 216 kvm lager/butik på entréplan och en trappa upp erbjuds en anpassningsbar kontorsyta på ca 668 kvm.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen ligger 8 minuters promenad från fastigheten.

Planlösning

Kombinerad.

Parkering

Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen