Butikslokal, Importgatan 7, Backa, Göteborg

  • 413 m²
  • Omgående

Härlig butikslokal med bästa skyltläge i Hisings Backa!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 413 m²
Adress Importgatan 7
Område Backa
Publicerad 2023-10-04
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1947
Renoveringsår 1988
Hiss Ja
Våning 0 av 4
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41966960
Bifogade filer

Beskrivning

Trevlig kontors- och butiksfastighet med ledig butikslokal om 413 kvadratmeter. Lokalen är belägen i hörnläge på markplan, på absolut bästa exponeringsläge mot de vältrafikerade vägarna Importgatan och Exportgatan.

Planlösningen består främst av en stor, öppen yta som passar utmärkt för butik/showroom och de stora skyltfönsterna skapar ett naturligt ljusinsläpp i lokalen. Tillhörande personalytor består av en öppen kontorsyta, pentry, enklare omklädningsrum, dusch, förråd samt tvättrum. Port för inlastning av varor finns på baksidan av huset.

Det erbjuds några parkeringsplatser på framsidan av huset, ytterligare parkeringplatser finns gårdsplanen som ligger på baksidan, platserna kan nyttjas av såväl kunder som personal. Möjlighet till elbilsparkering kommer inom kort.

Omgivning

Backa är ett populärt industriområde präglat av handel, logistik och tillverkning som ligger strategiskt placerat 7 kilometer norr om centrala Göteborg, i direkt anslutning till E6. Området är beläget i närheten av Stigs Center och endast ett par kilometer från Bäckebol Köpcenter där det finns ett brett serviceutbud av butiker och restauranger att tillgå. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Göteborg

Planlösning

Se bilder/PDF

Parkering

Ja

Service

Närhet till levande handelsplats kring Stigs Center och Bäckebol Köpcenter med ett brett serviceutbud av butiker, gym och restauranger

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E6

Skyltläge

Bästa skyltläge mot vältrafikerad rondell, Importgatan/Exportgatan

Närliggande företag

Volvo Car, Swedol, Dagab, PostNord, BGM Logistics AB och Budbee


Karta

Bilder på lokalen