Övrig lokal, Hisingsgatan 28-30, Hisingen, Göteborg

Colliers International AB Friskvård (0 m) Restaurang (0 m) Shopping (23 m) Uttagsautomat (23 m) Parkering (39 m) Kommunikation (88 m)

Tillfälle att etablera en ny butik med centralt läge på Hisingen. Läget vid Vågmästareplatsen är utmärkt, då det är enkelt att ta sig hit både med bil och kollektivtrafik. Lokalen har två stora fönster som har utsikt mot Hisingsgatan vilket ger en bra exponering, vidare in i lokalen finner man kontorsrum, lager och personalutrymmen. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information!...

Beskrivning

Tillfälle att etablera en ny butik med centralt läge på Hisingen. Läget vid Vågmästareplatsen är utmärkt, då det är enkelt att ta sig hit både med bil och kollektivtrafik. Lokalen har två stora fönster som har utsikt mot Hisingsgatan vilket ger en bra exponering, vidare in i lokalen finner man kontorsrum, lager och personalutrymmen. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information!

Omgivning

Fastigheten är belägen vid Vågmästareplatsen på Hisingen. Vågmästareplatsen kan rubriceras som ett lokalt centrum för denna del av Hisingen. På fastigheten finns två med varandra förbundna byggnader som innehåller i huvudsak butiks- och kontorslokaler.

Service

All kommersiell och offentlig service samt hållplatser för kollektivtrafik finns inom gångavstånd.

Hisingsgatan 28, Hisingen

Tillfälle att etablera en ny butik med centralt läge på Hisi...

Visad

Kvilletorget 20, Kvillebäcken

Burikslokal med lager vid Kvilletorget. Attraktivt läge då b...

Visad

Gamla Tuvevägen 7C, Kvillebäcken

I denna nyproducerade fastighet finns nu möjligheten att hyr...

Visad