Kontor, Herkulesgatan 1, Göteborg, Göteborg

  • 100 m²
  • 10 833 - 19 167 kr/mån

Fräscht och trevligt nybyggt kontor på 100 kvm, beläget en trappa upp med fönster mot knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen. Takhöjd på härliga 3,6 m. Planlösningen är blandad och har totalt 3 kontorsrum, ett förråd/städ, en toalett samt ett pentry. Kontoret är utrustat med AC (komfortkyla) och takfönster. Till lokalen finns också en gemensam takterrass och stort utbud av parkering....


Lokaltyp Kontor
Total yta 100 m²
Adress Herkulesgatan 1
Område Göteborg
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41833990
Områdeshyra 10 833 - 19 167 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Fräscht och trevligt nybyggt kontor på 100 kvm, beläget en trappa upp med fönster mot knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen. Takhöjd på härliga 3,6 m. Planlösningen är blandad och har totalt 3 kontorsrum, ett förråd/städ, en toalett samt ett pentry.

Kontoret är utrustat med AC (komfortkyla) och takfönster.
Till lokalen finns också en gemensam takterrass och stort utbud av parkering.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger knutpunkten Hjalmar Brantningsplatsen, härifrån avgår buss, spårvagn och expressbussar. Till Nordstan tar det endast 4 minuter.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Stort utbud av parkering

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen