Lagerlokal, Högsbyvägen 1, Växjö, Växjö

  • 4 000 - 25 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Hög bärighet - Stort antal portar - Stora rangerytor


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 4 000 - 25 000 m²
Adress Högsbyvägen 1
Område Växjö
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41878860

Beskrivning

Yteffektiv logistik/produktionsanläggning.
Ytornas utformning ger ny hyresgäst flera möjligheter att anpassa lager- och produktionsytor efter behov. Med utformning/placering av portar finns det flera möjligheter att få till ett effektivt produktions- och logistikflöde till lastbilar.

Fastigheten är totalt på ca 27 000 m². Lagerdelen utgör ca 24 000 m².
Ytor att hyra från ca 4 000 m².

Möjlighet att ta över stallage i lagerdelarna.

Kontorsytor samt gott om omklädningsmöjligheter.

Området är skyddat och försett med stängsel och gott om rangerytor finns runt hela fastigheten.
Säkerhetssystem finns på plats och hela lokalen är utrustad med sprinklers.
Fastigheten har även ett gediget skalskydd.

Omgivning

Fastigheten ligger i Räppe, endast 10 minuter utanför centrala Växjö i en blandad bebygelse med bostäder, butik- och logistikfastigheter. Fastigheten har goda kommunikationer med centrala Växjö, närliggande orter samt resten av Sverige med bil, tåg och flyg.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till riksväg 30, 25 och 23.
Lokaltrafiken tar dig via busslinje 4 till fastigheten på 15 minuter från Växjö station. Hållplatsen "Högsbyvägen" ligger över gatan från fastigheten.
Öresundstågtrafiken trafikerar Växjö med goda kommunikationer med Skåne och Köpenhamn. Även de lokala Krösatågen trafikerar staden och tar dig smidigt till bland annat Jönköping och Hässleholm.
Växjö flygplats ligger cirka fem minuter med bil bort från fastigheten med dagliga avgångar till Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma samt Gotland.

Service

Lunchrestaurang finns i fastigheten intill och centrala Växjö erbjuder ett brett utbud av diverse restauranger från världens alla hörn. Med fem minuters bilfärd via storgatan hittar du en mängd butiker så som JYSK, Plantagen, Elgiganten, Flügger Färg och Lidl. I centrala Växjö finns även en mängd friskvårdsanläggningar och gym.

Övrigt

Växjö har cirka 80.000 invånare och ses som en av Europas grönaste städer. Här finns en stor satsning på idrott och ett omfattande kultur- och nöjesliv. Med goda kommunikationer ligger fastigeten i ett ypperligt läge med stora möjligheter till goda kommunikationer, restauranger och service-.


Bilder på lokalen