Kontor, Frösundavik 15, Hagalund, Solna

Regus Friskvård (0 m) Kommunikation (1884 m)

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Frösundavik, en plats nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4:an. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genomflexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 5 - 20 m²
Adress Frösundavik 15
Område Hagalund
Hiss Ja
Objektsnr 41860238
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Frösundavik, en plats nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4:an.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten.

Pris från 950 sek/mån.
http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-fr%C3%B6sundavik?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Omgivning

Frösundavik center ligger i en uppseendeväckande natur, i den norra delen av Hagaparken som är en nationalpark i staden. Placerad på Brunnsvikens kant, ca 2 km från Stockholm citycenter, är anläggningen unik då den delar utrymmet med ett förstklassigt hotell, erbjuder restaurang på plats, sittplatser utomhus/terrass och ett gym.

Kommunikationer

Kontoret ligger med närhet till E4 samt Bromma och Arlanda Flygplats.

Övrigt

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Frösundavik 15, Hagalund

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men m...

Visad

Frösundavik 15, Hagalund

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Fr...

Visad

Frösundavik 15, Hagalund

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men m...

Visad

Frösundavik 15, Hagalund

Boka platsen du behöver idag, med friheten att expandera ell...

Visad

Frösundavik 15, Hagalund

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Fr...

Visad