Kontor, Florettgatan 29C, Berga, Helsingborg

  • 428 m²

På lättillgängligt läge på Berga finns denna lokal på 428 kvm, avsedd för lager/produktion i kombination med kontor. Pentry med matplats.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 428 m²
Adress Florettgatan 29C
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41945936

Beskrivning

På lättillgängligt läge på Berga finns denna lokal på 428 kvm, avsedd för lager/produktion i kombination med kontor.

Pentry, parkering och markport

Förutom lagerdelen finns här även ett mindre pentry med matplats, två kontor samt förråd. Lokalen har begränsad takhöjd och lämpar sig därför bäst för verksamheter som inte kräver mer takhöjd än strax under 3 m. Markport på 2,40 m för enkel in- och utlastning.

Goda parkeringsmöjligheter utanför dörren. I området finns även möjlighet att hyra elbilsladdplats.  

Välkommen att kontakta oss för visning! 

* Lokalen lämpar sig ej för verksamhet med bilar.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. God parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Service

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen