Kontor, Fleminggatan 18, Kungsholmen, Stockholm

  • 853 m²
  • Enligt överenskommelse

Här finns flexibilitet för ett smart planerat kontor med såväl öppna ytor som teams- och konferensrum. Fantastiskt serviceutbud i huset!


Lokaltyp Kontor
Total yta 853 m²
Adress Fleminggatan 18
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1978
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41953514

Beskrivning

Välkommen till unika kontorsytor i ett härligt läge! Här slås man av den otroliga rymden som dessa kontorsytor bär upp. Ni har en sexkantig form på byggnaden, som innebär spännande vinklar och möjligheter att få stora och effektiva landskap. Här balanseras också upp med samtals- och teamsrum. En extern mötesdel med konferensrum, som gränsar av ytan på ett naturligt vis. Stilen är genomgående modern och uppdaterad. Gott om fönster ger ett härligt ljusinsläpp.
Här finns även flexibilitet att anpassa lokalen utifrån era önskemål.

Här tar vi gärna en dialog med er tillsammans med vår husarkitekt, för att hitta den perfekta lösningen för er.
Ni når kontorslokalen från stora huvudentrén där receptionen finns, och en trappa upp.

Välkommen att kontakta oss för mer information/ visning!

Omgivning

Intill kontoren finns en grön oas, i form av en park som ursprungligen gestaltades av dåvarande stadsträdgårdsmästare Holger Blom i samråd med husets arkitekter. Här finns sittplatser och perfekt att slå sig ner för en nypa luft under sommarhalvåret.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1, som på bara någon minut tar dig vidare till Cityterminalen.
Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, och från lokalen tar man enbart hissen ner till garaget. Här finns även cykelparkering för de som väljer att cykla till jobbet, samt omklädningsrum.

Service

I fastigheten finns en gemensam reception där ni kan få hjälp med hantering av paket, besök, tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm. En mycket uppskattad service av hyresgästerna i huset.
Entréhall med hissar samt rulltrappor för smidig access till lokalerna.
Konferensmöjligheter hos Convendum finns i fastigheten, här kan ni boka externa konferensrum från 4 personer upp till 180, för kortare och längre sittningar. Hörsal finns.
Lastintag finns. Omklädningsrum med duschar finns.
En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller Systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen