Kontorshotell, Fabriksgatan 7, Centrum, Göteborg

  • 10 - 100 m²

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Kontor från 4900SEK per månad. Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 100 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41860128

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an. Kontor från 4900SEK per månad.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-ullevi

Omgivning

Kontorshotellet Göteborg Ullevi har moderna faciliteter, mysig innergård och säker parkering under gatuplan. Det ligger nära stadscentret, nära centralstationen och med Ullevi stadium som granne.

Planlösning

*Allmänna villkor
Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord Och stol och och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Övrigt

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 10m2 upp till 100m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.Bilder på lokalen