Kontor, Enköpingsvägen 26, BARKARBYSTADEN, Järfälla

  • 3 095 m²

Bas Barkarby erbjuder helt nybyggda kontorslokaler och mötesplatser vid E18. Nära pendeltåg, bussar och framtida tunnelbana.


Lokaltyp Kontor
Total yta 3 095 m²
Adress Enköpingsvägen 26
Område BARKARBYSTADEN
Objektsnummer 41925303
Bifogade filer

Beskrivning

Bas Barkarby blir något vi inte tidigare sett i Järfälla och nordvästra Stockholm. Konceptidén bygger på samverkan och lärande. En plats utformad för möten och interaktion. Det blir moderna kontorslokaler i olika storlekar samt flera våningar med sk. shared spaces - ytor som kan delas av många och fungera på flera olika sätt. Förutom kontors - och utbildningslokaler kommer Bas Barkarby även att innehålla bibliotek, projektverkstäder, en multihall som kan nyttjas för idrottsevenemang, mässor och event, en sk. Black Box särskilt anpassad för avancerade scen- och konferensverksamheter samt såklart restaurang, café och spontana mötesytor. Bas Barkarby blir platsen för företag och verksamheter med stort intresse för forskning och utveckling. Här finns möjligheter att skapa testbäddar, interagera med målgrupper och framtidens arbetskraft.

Nu finns möjlighet att teckna ett helt våningsplan i Bas Barkarby om 3 000 kvm. Tillsammans med dig utformar vi våningsplanet så att det passar din verksamhet. Det finns möjlighet att teckna två våningsplan om 3 000 kvm vardera in intresse finns. Inflyttning under 2021/2022.

Omgivning

Bas Barkarby ligger på det tidigare flygfältet. Det är ett område i utveckling, den sk. Barkarbystaden. Fokus ligger på hållbarhet och smarta miljölösningar för allt nytt som byggs i Barkarbystaden. Här finns en hel del bostäder och Barkarby Handelsplats ligger 5 minuter bort med bil. På andra sidan E18 utvecklas servicefunktioner som bland annat sjukhus och fler handelslokaler. Läs mer om områdets utveckling på www.barkarbystaden.se eller på www.basbarkarby.se

Kommunikationer

- Gångavstånd till Barkarby pendeltågsstation
- Bussar
- Direkt anslutning till E18
- Framtida tunnelbana

Planlösning

Helt nybyggda, ljusa, moderna kontorslokaler fördelat enligt en hopslagning av höghus- och låghusdel som tillsammans utgör 3 095 kvm.

Service

Bas Barkarby kommer att erbjuda service i form av
- restaurang och café, cateringmöjligheter
- konferens, multihall för större mässevenemang och idrott
- en tekniskt stark Black Box väl anpassad för ljus- och ljudupplevelser
- cykelrum med pumpstation
- parkeringsmöjligheter


Bilder på lokalen