Kontor, Drottninggatan 86, Stockholm City, Stockholm

  • 50 m²
  • 15 000 - 28 333 kr/mån

Två kontorsrum med connecting doors. Pampiga rum med kakelugnar, pardörrar och spröjsade fönster. Här finns plats för 14 skrivbord. Välkommen!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 50 m²
Adress Drottninggatan 86
Område Stockholm City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1789
Hiss Ja
Objektsnummer 41942877
Områdeshyra 15 000 - 28 333 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Hörnläge med fönster i två väderstreck! Två kontorsrum om 23 respektive 27 kvm med pardörrar emellan. Kan med enkelhet öppnas upp till ett gemensamt kontor. Alternativt kan man nyttja ena rummet som kontor och det andra rummet som ett eget mötesrum/ konferensrum. Perfekt för tex en projektgrupp eller företag med behov att snabbt kunna växla upp eller ner i yta. Anor från sekelskiftet med vackra kakelugnar i båda rum, en fantastisk rymd och takstuckatur. Fyra fönster med djupa nischer skänker fint ljus i rummen.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Det ingår frukost en gång i veckan och inbjudningar till event, lunch yoga, nätverksträffar med mera.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i hörnan Drottninggatan och Olof Palmes Gata. Utanför porten finns Drottninggatans trevliga stråk med direkt närhet till restauranger, caféer, shopping, gym, nöjen, mataffärer och Hötorget med dess saluhall och biograf. Ett optimalt cityläge som samtidigt erbjuder en unik kvarterskänsla.

Kommunikationer

Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen