Kontor, Drakegatan 7, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 150 317 - 264 350 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (37 m) Shopping (84 m) Friskvård (89 m) Postkontor (882 m) Kommunikation (333 m) Kemtvätt (776 m) Grönområde (656 m) Bilservice (36 m) Parkering (403 m) Bränslestation (174 m) Bank (110 m) Uttagsautomat (108 m)

I denna fastighet mitt i populära Gårda kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 1244kvm på eget våningsplan 4 trappor upp. Lokalen är idag en mix av cellkontor och öppen planlösning men vi anpassar givetvis efter era önskemål. Fönster åt 3 väderstreck samt en ljusgård i mitten ger lokalen ett härligt ljusflöde. Möjlighet finns till två entréer, varav den ena idag är anpassad för besökare med bl.a. reception/lounge. Konferensmöjligheterna är goda med två stora konferensrum och flera mindre samtalsru...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 244 m²
Adress Drakegatan 7
Område Gårda
Objektsnr 41863082
Lokalguidens estimerade områdeshyra
150 317 - 264 350 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I denna fastighet mitt i populära Gårda kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 1244kvm på eget våningsplan 4 trappor upp. Lokalen är idag en mix av cellkontor och öppen planlösning men vi anpassar givetvis efter era önskemål. Fönster åt 3 väderstreck samt en ljusgård i mitten ger lokalen ett härligt ljusflöde. Möjlighet finns till två entréer, varav den ena idag är anpassad för besökare med bl.a. reception/lounge. Konferensmöjligheterna är goda med två stora konferensrum och flera mindre samtalsrum. Detta är en representativ fastighet med härlig ljusgård och hissen tar dig direkt upp till kontoret. Området Gårda har närhet till det mesta. På andra sidan Mölndalsån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. I området finns flera lunchrestauranger. Garage finns i huset och gott om parkeringsplatser utanför. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Drakegatan 7, Göteborg

På andra våningen i denna fastighet erbjuds ett kontor på 20...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg/Gårda

Med bra läge i Gårda erbjuder vi nu en kontorslokal på 828kv...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg/Gårda

Med luftig och välkomnande entré fiins detta kontor på 6:e v...

Visad

Drakegatan 5, Gårda

Nu finns en effektiv lokal och ljus lokal med delvis öppen y...

Visad