Kontor, Djupdalsvägen 1, EDSBERG, Sollentuna

  • 495 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor/ Showroom och lager med lastintag


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 495 m²
Adress Djupdalsvägen 1
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1990
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41932947

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till detta ljusa och fina tvåplanskontor i Sollentuna!Bottenvåningen kan med fördel användas som Showroom/ lager och här finns ett lastintag som ger en smidig in- och utlastning. På övre plan finns kontoren med rumsindelad planlösning, en öppen mittkärna och ett konferensrum. De ljusa och fina ytskikten skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen