Butikslokal, Bobergsgatan, Östermalm, Stockholm

  • 500 m²
  • Enligt överenskommelse

Restaurangen mitt på evenmangstorget!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 500 m²
Adress Bobergsgatan
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1893
Renoveringsår 2021
Takhöjd ca 3 meter
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942028

Beskrivning

Hus 14 - Huset mitt på evenemangstorget, byggdes 1893 och inrymde reparationsverkstäder för Gasverket. Nu skall lokalerna på bottenplanet utvecklas och bli en samlingsbyggnad för mat, dryck och upplevelse. Planet ovanför kommer att nyttjas för kontor. Vi söker dig som har innovativa idéer och vill drifta "Huset mitt på evenemangstorget". Ytorna kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje till Ropsten eller Hjorthagen
Bussar: 6:an, 75:an, 55:an

Service

Gasverket utvecklas just nu till en ny destination i Stockholm. Här skapas nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelser. I Norra Djurgårdsstaden finns COOP, Apoteket, Blomsterverket, Systembolaget och Klätterverket. Vi välkomnar även, Bergh´s communication school, Sandvik Machine Solutions samt House Doctor som kommer att flytta in under 2020. Totalt förhyr dom tillsammans ca 7 000 kvm kontor och totalt ca 600 arbetsplatser. När hela Gasverksområdet är färdigutvecklat så kommer det att arbeta ca 2 000 människor i området och ca 12 000 boende.

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen