Butikslokal, August Barks Gata 25, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 660 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 26 125 - 60 500 kr/mån

Smart planerad yta med många funktioner under samma tak - egen lastkaj samt maffig, inbjudande huvudentré med bästa läget!


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Kontor / Lagerlokal
Total yta 660 m²
Adress August Barks Gata 25
Område HÖGSBO/SISJÖN
Byggår 1970
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41929870
Områdeshyra 26 125 - 60 500 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

En unik yta med många starka värden. Läget är mycket fördelaktigt, på andra sidan gatan ligger köpcentrum 421 – med dess goda serviceutbud. Hela lokalen renoverades inledande på 2018, samtliga materialval är såldes i mycket gott skick – i stilfulla och harmoniska kulörer. Ytans layout inrymmer flera funktioner under ett och samma tak. Lokalen har tidigare använts som en lagerbutik med försäljningdel samt showroom. Denna typ av lokaler blir sällan tillgängliga. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stanna i närområdet

Planlösning

Lokalen har en maffig egen entré med ett enastående skyltläge för förbipasserande. Innanför entrén/huvudingången finns en välkomnande del som exempelvis kan fungera som reception/försäljningsdel eller liknande. Rakt fram från entrén öppnar sig en generös yta, med en maffig takhöjd samt utgång till lastkaj via dubbeldörrar på baksidan av huset. Lastkajen möjliggör effektiva leveranser, in- och utlastning med mera.

Service

Serviceutbudet i området är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta

Bilder på lokalen