Kontor, Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 45 625 - 67 525 kr/mån
Newsec Restaurang (156 m) Shopping (108 m) Kommunikation (108 m) Friskvård (0 m) Uttagsautomat (27 m) Bank (615 m) Grönområde (202 m) Kemtvätt (431 m) Parkering (368 m)

Fantastiska kontorslokaler med utsikt mot Turning Torso och havet. Här erbjuds idag en kombination av öppna kontoslandskap och enskilda rum och varierande storlek på konferensrummen. Vi har naturligtvis möjlighet att skräddarsy lokalen efter era behov. I det fall det är behövligt kan vi sammanlänka våningsplan med en interntrappa. Lokalerna är otroligt ljusa och inspirerande. Den öppenhet denna fastighet erbjuder skiljer sig från alla andra. Fastigheten håller mycket hög standard och kommer in...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 438 m²
Adress Östra Varvsgatan 4
Område Västra hamnen
Objektsnr 41853674
Lokalguidens estimerade områdeshyra
45 625 - 67 525 kr/mån
1 250 - 1 850 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fantastiska kontorslokaler med utsikt mot Turning Torso och havet. Här erbjuds idag en kombination av öppna kontoslandskap och enskilda rum och varierande storlek på konferensrummen. Vi har naturligtvis möjlighet att skräddarsy lokalen efter era behov. I det fall det är behövligt kan vi sammanlänka våningsplan med en interntrappa.

Lokalerna är otroligt ljusa och inspirerande. Den öppenhet denna fastighet erbjuder skiljer sig från alla andra. Fastigheten håller mycket hög standard och kommer inte att göra er besvikna.

Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Kommunikationer

Från Centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns natuligtivs även stadsbussar som man kan ta direkt utanför.

Parkering

Garage i fastigheten intill.

Artiklar om Newsec

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Här har du möjlighet att hyra en lokal om ca 50-100 kvm, den...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Välkommen till en spännande fastighet med fantastiska kontor...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Välkommen till denna högkvalitativa fastighet där vi nu har ...

Visad

Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen

Fantastiska kontorslokaler i fastighet med hög teknisk stand...

Visad