Butikslokal, Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

  • 179 m²

Hyr butik/showroom, granne med Åhléns i Skanstull, kan tillträdas Q1 2022


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 179 m²
Adress Ringvägen 100
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41945853

Kommunikationer

På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Planlösning

Vi kan nu erbjuda en butikslokal om 179 kvm med stora glaspartier mot Ringvägen 100 vid Skanstull. Den har generös takhöjd, ljusa ytskikt och vackra stengolv. På övre plan ligger ett personalutrymme med pentry, till vilket det finns en egen trappa, och i lokalens bakre delar finns möjlighet till ett back office eller förråd. Lokalen är perfekt för en verksamhet som värdesätter ett optimalt exponerings- och skyltläge, i ett område med hög gångtrafik från närliggande tunnelbana och bussar som stannar precis utanför dörren - dessutom vägg i vägg med Åhléns. Lokalen fungerar tyvärr inte för café- och restaurangverksamhet.
Välkommen in!

Service

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen