Kontor, Vretenvägen 13, Huvudsta, Solna

  • 50 - 70 m²

Nyrenoverade, ljusa och moderna kontorsrum, konferensrum, kök och pentry.


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 - 70 m²
Adress Vretenvägen 13
Område Huvudsta
Hiss Ja
Objektsnummer 41879608

Beskrivning

Nyrenoverade, ljusa och moderna kontorsrum, konferensrum, kök och pentry.

Parkering

Ja

Övrigt

- Modern företagspark strax norr om Stockholm city, med flera ledande företag inom IT, telekom och finans.
- Solna Vreten ligger i en modern företagspark norr om Stockholm city och endast en kort resa från Bromma flygplats i Stockholm med både inrikes och internationella linjer.
Området, som hyser en rad företag inom IT, telekom och finans, får en alltmer central roll, eftersom dessa sektorer blir allt viktigare drivkrafter för Stockholm – och den svenska – ekonomin.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.


Bilder på lokalen