Kontor, Vasaplatsen 8, Vasastan, Göteborg

  • 170 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorslokal på 170 kvm - här kan du vara med och påverka planlösning och val av ytskikt! Grymt läge med närhet till service & kommunikationer


Lokaltyp Kontor
Total yta 170 m²
Adress Vasaplatsen 8
Område Vasastan
Byggår 1899
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41834134

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal i centralt läge om ca 170 kvm. Lokalen kommer att renoveras så här finns möjlighet att påverka planlösning och val av ytskikt. Läget är toppen och här finns all tänkbar service och shopping. Dessutom populära lunchrestauranger runt hörnet

Omgivning

Vasagatan sträcker sig som en pulsåder genom området från Avenyn till Haga. Arkitekturen domineras av välbevarade sekelskifteshus i sten som till stor del byggdes mellan 1870 och 1920. Här finns mycket att välja på i matväg men också trevliga konstgallerier och rikt studentliv tack vare närliggande gymnasieskolor, Handelshögskolan och Göteborgs Universitet. Natur- och grönområde finns i Vasaparken bara ett stenkast ifrån Vasaplatsen 8.

Kommunikationer

Precis intill fastigheten finns buss- och spårvagnshållplatsen Vasaplatsen. Här avgår spårvagn 1, 2, 3, 7 och 10 samt buss 10E, 16, 19, 158 och 753. Till Centralstation tar det endast 7 minuter. 300 meter bort ligger hållplatsen Valand, därifrån spårvagnar tar dig till knutpunkten Korsvägen på endast 3 minuter.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Ca 500 meter bort ligger P-hus Aveny

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen