Butikslokal, Vaksalagatan 28, CENTRALA UPPSALA, Uppsala

  • 370 m²

Ljus och öppen butiks- /kontorslokal om totalt 370 kvm i vacker hörnfastighet på Vaksala Torgs bästa läge. Kontakta oss för en visning!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 370 m²
Adress Vaksalagatan 28
Område CENTRALA UPPSALA
Byggår 1888
Våning 1 av 4
Objektsnummer 41927167

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra f.d. Vålamagasinets butikslokaler om totalt 370 kvm på Vaksala Torg med bästa skyltläge ut mot torget. Öppna och ljusa lokaler med otroligt skyltläge mot Vaksala torg som anpassas utefter hyresgästens behov.
Tillgängligheten till lokalen är mycket god då centralstation bara är ett stenkast bort och Vaksala Torg är en viktig knutpunkt för busstrafiken i Uppsala. Genomfartsväg (Salagatan) med tillhörande parkeringsplatser finns för kunder och anställda, samt parkeringsgarage i kvarteret. Möjlighet till godsmottagning på innergård.

Gatuplan är på ca 370 kvm och är i dagsläget uthyrd som en lokal.

Omgivning

Mycket centralt beläget kontor / butik i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Vaksalagatan och Salagatan. Fastigheten är belägen vid Vaksalatorg mellan Kungsgatan och Väderkvarnsgatan. Närhet till Uppsala Konsert & Kongress samt gågatan och promenadstråk längs Fyrisån

Kommunikationer

Vaksala Torg är ett av centrala Uppsalas viktigast knutpunkt för stans busstrafik, varpå många bussar stannar alldeles intill fastigheten. Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter. Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Service

Här finns närhet till all typ av service; gym, matbutik, restauranger, kommunikationer och shopping.

Skyltläge

Bästa skyltläge på Vaksala Torg med skyltfönster som blickar ut mot Uppsala Konsert & Kongress samt paradgatan upp mot Carolina Rediviva.


Bilder på lokalen