Kontor, Västra Hamngatan 13, Centrum, Göteborg

  • 230 m²

Kontor i Göteborgs centrum!


Lokaltyp Kontor
Total yta 230 m²
Adress Västra Hamngatan 13
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41949779

Beskrivning

Här finner du ett kontor om 230 kvm i Göteborgs centrum.

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus.
I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Göteborg. Parkeringsmöjligheter erbjudes bl.a. i P-hus som Perukmakaren vid NK, P-Hus Avenyn och Östra Nordstan.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Karta


Bilder på lokalen