Kontor, Västmanlandsgatan 3, Sofielund, Malmö

  • 115 m²

Nyrenoverat, fräscht kontor i anrik fastighet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 115 m²
Adress Västmanlandsgatan 3
Område Sofielund
Kommun Malmö kommun
Byggår 1896
Hiss Ja
Objektsnummer 41864377

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Två större rum i framkant, mötesrum samt litet pentry. Beläget i närheten av Dalaplan.
Fräscht kontor i anrik industrifastighet. Lokalen är indelad med två större, separata, kontorsrum i framkant, konferensrum samt mindre pentry i mitten samt ett öppet bakre utrymme vid varuhissen. Fastigheten ligger ett stenkast från Dalaplan och Mobilia med närhet till busslinjer.
Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.Bilder på lokalen