Kontor, Västbergavägen 43, VÄSTBERGA, Stockholm

  • 340 m²
  • 25 500 - 42 500 kr/mån

Lagerlokal om ca 340 kvm i nybyggnadsprojektet Västberga Industrikvarter.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 340 m²
Adress Västbergavägen 43
Område VÄSTBERGA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41938437
Områdeshyra 25 500 - 42 500 kr/mån
900 - 1 500 kr/m²/år

Beskrivning

Nu uppför vi de sista lokalerna i etapp 1 i Västberga Industrikvarter.

Lokalen är på ca 340 kvm fördelat på 85 kvm kontor/showroom/lager i entresol samt resterande del i markplan. Takhöjden är 7 meter och porthöjden är 2,9 meter.

Lokalen är utrustad med pentry, städutrymme, rwc och omklädningsrum. En trappa upp finner ni lokalens entresol. Det kan man välja om man vill nyttja som lättlager alternativt att man kontoriserar denna del. Vi tar tillsammans med ny hyresgäst fram ett inplacerigsförslag avseende denna del om man önskar.

Möjlighet att hyra ett par parkeringsplatser i anslutning till sin lokal finns. Önskar man hyra fler platser finns det i intilliggande parkeringshus där även laddstolpar finns.

Är lokalen av intresse bokar vi gärna in en visning och pratar mer kring projektet. Grannhyresgäster är bland annat Jotun, Kylma mfl.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 1 mil från centrala Stockholm. Från E4/E20 nås fastigheten enkelt genom att ta avfart 154 mot Västberga. Närmsta pendeltågsstation är Årstaberg som man tar sig till genom en promenad på ca 1,8 km från fastigheten. Det går även att åka till tunnelbanestationen Liljeholmen och ta buss därifrån som stannar i närheten av fastigheten.

Service

Restaurang finns i fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen