Kontor, Stjärntorget 2, MALL OF SCANDINAVIA, Solna

  • 4 m²

Flexibel arbetsplats i eget bås!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 4 m²
Adress Stjärntorget 2
Område MALL OF SCANDINAVIA
Kommun Solna kommun
Byggår 2015
Hiss Ja
Objektsnummer 41930215

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

QUICK MALL OF SCANDINAVIA – COWORKING SPACE
Här erbjuder vi arbetsplats i eget bås. Premiumstandard med modern inredning och personlig service.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, frukost en gång i veckan, wifi, mötesrum, utskrifter och mycket mer.

FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 juni 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar vår reception och lär känna dig och ditt företag. Hon ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plast för 14 personer i styrelsesittning. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

I centrum av Arenastaden i Mall of Scandinavia finns Quick Office Workspace. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.Bilder på lokalen