Kontor, Smedsgränd 5A, Forumkvarteret, Uppsala

  • 161 m²

Kontor i absolut nyskick vån 4/6 med egen terrass. Här utformas kontoret i samråd med tillträdande hyresgäst.


Lokaltyp Kontor
Total yta 161 m²
Adress Smedsgränd 5A
Område Forumkvarteret
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41940717
Bifogade filer

Beskrivning

I Forumkvarteret har vi byggt om kontorsvåningarna och skapat moderna kontor i nyskick med industrikaraktär. På våning 4 finns en rå lokal, med anslutande terrass, ledigt och redo att anpassas efter kundens behov. Här sitter ni i en ljus lokal, eller ute på terrassen, mitt i city och med närhet till det mesta.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer utöver kontor och bostäder, gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om, Forumtorget har fått ny möblering och ett nytt uttryck med bland annat trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på gågatan och lugnet längst promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Parkering

Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Hiss går direkt ner till garaget.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Centrala Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan: