Kontor, Södra Larmgatan 16, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 21 167 - 34 925 kr/mån
Colliers International AB Shopping (2 m) Restaurang (65 m) Bilservice (112 m) Kommunikation (264 m) Friskvård (348 m) Bränslestation (449 m) Grönområde (594 m) Kemtvätt (824 m) Uttagsautomat (1038 m) Bank (1502 m)

I hjärtat av Göteborgs innerstad ligger Victoriapassagen. Ovanför passagen erbjuds nu en mindre kontorslokal på 127 kvm. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget som uppskattar en kreativ miljö och närhet till de utbud som kvarteren runt Larmgatorna erbjuder - shopping, restauranger och närhet till kollektivtrafik! Lokalen ska genomgå en varsam renovering där de fina tidstypiska detaljer ska bevaras, såsom stuckatur och gamla vackra parkettgolv. Lokalen är indelad i större rum varav 3 rum i...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 127 m²
Adress Södra Larmgatan 16
Område Inom Vallgraven
Objektsnr 41834067
Lokalguidens estimerade områdeshyra
21 167 - 34 925 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I hjärtat av Göteborgs innerstad ligger Victoriapassagen. Ovanför passagen erbjuds nu en mindre kontorslokal på 127 kvm. Lokalen passar utmärkt för det mindre bolaget som uppskattar en kreativ miljö och närhet till de utbud som kvarteren runt Larmgatorna erbjuder - shopping, restauranger och närhet till kollektivtrafik! Lokalen ska genomgå en varsam renovering där de fina tidstypiska detaljer ska bevaras, såsom stuckatur och gamla vackra parkettgolv. Lokalen är indelad i större rum varav 3 rum i fil mot Södra Larmgatan och ett stort rum mot innergården. Ta chansen att etablera ert kontor i denna trivsamma lokal.

Kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Omgivningen kring fastigheten är stillsam och många fastigheter har bevarat tidstypiska detaljer. Larmgatorna erbjuder av shopping, restauranger och närheten till kollektivtrafik. Här får ni även närhet till grönområde, Vallgraven och matshopping i Saluhallen.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Planlösning

Kontor.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Södra Larmgatan 16, Inom Vallgraven

Ovanför Viktoriapassagen kan vi nu erbjuda ett eget våningsp...

Visad

Södra Larmgatan 16, Inom Vallgraven

I hjärtat av Göteborgs innerstad ligger Victoriapassagen. Ov...

Visad

Södra Larmgatan 16, Centrum

Mitt i centrala Göteborg finner ni denna härliga kontorsloka...

Visad

Södra Larmgatan 16, Centrum

Välkommen till denna rumsindelade lokal på 127 kvm i perfekt...

Visad