Kontor, Södra Gubberogatan 8, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 16 042 - 37 813 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (262 m) Shopping (391 m) Friskvård (4 m) Kommunikation (198 m) Postkontor (1093 m) Grönområde (534 m) Kemtvätt (537 m) Bilservice (366 m) Bank (512 m) Uttagsautomat (509 m) Bränslestation (440 m) Parkering (206 m)

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning i fastigheten. Lokalen som är på 275 kvm har en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppet landskap. Pausutrymmet liggeravskiljt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam terrass. Vi anpassar lokalen efter era önskemål. Fastigheten är modern och entréerna stora och välkomnande....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 275 m²
Adress Södra Gubberogatan 8
Område Gårda
Objektsnr 41860593
Lokalguidens estimerade områdeshyra
16 042 - 37 813 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning i fastigheten. Lokalen som är på 275 kvm har en flexibel planlösning som idag är en mix av enskilda kontorsrum och öppet landskap. Pausutrymmet ligger avskiljt med en dörr som leder direkt ut till en gemensam terrass. Vi anpassar lokalen efter era önskemål. Fastigheten är modern och entréerna stora och välkomnande.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Södra Gubberogatan 8, Lunden

Kontorslokalen är belägen på plan två på Södra Gubberogatan ...

Visad

Södra Gubberogatan 8, Göteborg

Lokalen som är på 275 kvm har en flexibel planlösning som id...

Visad

Södra Gubberogatan 4, Göteborg/Gårda

Kontorslokalen har en öppen planlösning kombinerat med ett s...

Visad

Södra Gubberogatan 8, Göteborg/Gårda

Moderna och ljusa kontorslokaler på andra våning. Flexibel p...

Visad