Butikslokal, Södra Förstadsgatan 4, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 47 783 - 71 283 kr/mån
Volito Fastigheter Restaurang (2 m) Friskvård (2 m) Shopping (24 m) Kommunikation (215 m) Kemtvätt (112 m) Uttagsautomat (92 m)

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 188 m²
Adress Södra Förstadsgatan 4
Område Centrum
Objektsnr 41868122
Lokalguidens estimerade områdeshyra
47 783 - 71 283 kr/mån
3 050 - 4 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Omgivning

Centrala Malmö består av Malmös gamla stadskärna men även av stadens hamnområden. Ungefär 40 000 människor bor i centrum och ännu fler arbetar här. I och med Malmös övergång från industristad till kunskapsstad har många företag valt att flytta sin verksamhet till mindre och smidigare lokaler i de mer centrala delarna av Malmö. I Malmö centrum kan vi erbjuda ett flertal kontors-, lager- och industrilokaler i Inre Hamnen och Östra Hamnen, strax öster om Centralstationen och på Väster i Gamla Stan. Inre hamnen, den äldsta delen av Malmö hamn, är stadens öppning mot havet. Här ligger området Skeppsbron, som består av en gata och en kaj. Tidigare gick färjorna till Köpenhamn härifrån men har nu ersatts av Øresundsbron. Med Centralstationen och Citytunneln på två minuters promenadavstånd har fördelarna med området enbart ökat tack vare broförbindelsen. Ifrån Skeppsbron ligger faktiskt allt nära; stora genomfartsleder som E6 och E22 är lättillgängliga, Malmö Högskola ligger på andra sidan hamninloppet, Västra Hamnen och kustremsan är bara ett stenkast bort, liksom Malmö centrum med all tänkbar service... Ett bättre läge är svårt att hitta! Östra Hamnen ligger ungefär tre kilometer öster om Centralstationen och området präglas idag av små och medelstora industriföretag. Den industriella verksamheten i Östra Hamnen startade redan i början av 1900-talet och hamnen kallas även för Industrihamnen eftersom den fortfarande domineras av industrier av det tyngre slaget. Härifrån är det nära till genomfartslederna samtidigt som centrum med alla sina fördelar inte heller ligger långt bort.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen längs med gågatan mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln så från fastigheten promenerar man på tio minuter till Malmö Centralstation.

Södra Förstadsgatan 4, Centrum

Modernt kontor med sekelskifteskänsla och stor takerass! Mit...

Visad

Drottninggatan 38, Centrum

Med egen ingång från gården på Drottninggatan 38 ligger den ...

Visad

Drottninggatan 38, Centrum

Välkommen till ett kontor perfekt för det nystartade företag...

Visad

Östra förstadsgatan 1, Centrum

Genomgående lokal för butik och/eller kontor. Lokalen har en...

Visad