Kontor, Rudedammsgatan 6, Johanneberg, Göteborg

  • 748 m²
  • 105 967 - 174 533 kr/mån

Lokalens planlösning består av hälften kontor och hälften utställning/lager. Garage finns i direkt anslutning med fastigheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 748 m²
Adress Rudedammsgatan 6
Område Johanneberg
Objektsnummer 41866957
Områdeshyra 105 967 - 174 533 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Med endast ett par minuters promenad till Götaplatsen ligger denna fastighet med gångavstånd till det mesta!

Kommunikationer

Spårvagn, bussar runt knuten. Ett stenkast från Korsvägen för den bilburne.

Planlösning

Stora rum och öppen yta. Fyra våningsplan.

Övrigt

Visste Du att vi på Colliers International är Göteborgs ledande lokalförmedlare? Hör av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med de allra flesta av Göteborgs fastighetsägare, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Vi har fler lokaler än vad som ligger ute på marknadsplatserna! Välkommen att höra av dig för mer info.

Kontakta vår uthyrningsavdelning på tel 031-743 00 90 för en mer effektiv lokalsökning!