Kontor, Rudedammsgatan 6, Johanneberg, Göteborg

  • 748 m²
  • 105 967 - 174 533 kr/mån

Kontor och lager i två plan. Interntrappa emellan. Mycket fräsch och fin lokal med lastkaj


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 748 m²
Adress Rudedammsgatan 6
Område Johanneberg
Objektsnummer 41866957
Områdeshyra 105 967 - 174 533 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en trevlig lokalyta i ett utmärkt läge i nedre Johanneberg - ett stenkast från Korsvägens evenemangsstråk! Lokalen har en planlösning fördelad på två plan som består av kontor, utställningsytor, lager och pausytor. Du tar dig smidigt mellan planen via interntrappan som finns.

Ett stort plus är att lastplats finns i direkt anslutning till lokalen. Närområdet är lugnt trevligt med några lunchrestauranger, för den som önskar storstadspuls ligger Göteborgs centrala delar inte alltför långt bort där utbudet är stort gällande restauranger, shopping och annan tänkbar service!

Vid behov finns möjlighet att hyra ett av planen, ett plan är cirka 370 kvm.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Lokalen ligger i nedre Johanneberg i ett lugnt och trevligt område. På ca 5 minuters promenad anländer du till liv och rörelse vid eventstråket längs Korsvägen, Svenska mässan och Lisebergs södra entré med mycket bra förbindelser.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Utlandagatan som ligger ca 400 meter bort. Härifrån tar det endast 4 minuter ner till Korsvägen. Korsvägen är en central knutpunkt i Göteborg som har alla färdmedel vilket gör det smidigt att nå lokalen oavsett om du anländer med buss, bil eller spårvagn.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Ljust och fint garage finns i fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen