Kontor, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 228 m²
  • Omgående

Ledig kontorslokal på 228 kvadratmeter med egen ingång i attraktiva Hälla


Lokaltyp Kontor
Total yta 228 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Publicerad 2021-12-15
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2015
Våning 1
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950445

Beskrivning

Kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. De flesta av lokalerna har faciliteter såsom kök/pentry, dusch och WC. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Den lediga kontorslokalen om 228 kvadratmeter har egen entré och det finns goda möjligheter till anpassning efter hyresgästens behov. . Här erbjuds en flexibel planlösning med faciliteter som kök/pentry och WC.

Omgivning

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Kollektivtrafikförbindelser till Västerås Central går löpande och tar cirka 15 minuter.

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Cykloteket, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen