Kontor, Regeringsgatan 67, City, Stockholm

  • 708 m²
  • Omgående eller enligt överenskommelse

Kontor showroom överlåtes, mycket bra villkor


Lokaltyp Kontor
Total yta 708 m²
Adress Regeringsgatan 67
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2002
Hiss ja
Takhöjd från 2,70 - 4,20 m
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Objektsnummer 41933367
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En riktigt häftig lokal med delvis över fyra meter i tak. Öppna moderna och effektiva ytor. Lokalen ligger från BV i tre halvplan, där man har bra överblick över hela lokalen. Det är inte direktingång ifrån gatan. Lokalen håller en mycket hög standard och är väldigt fräsch - bara att flytta in, den är ledig för inflyttning omgående eller enligt överenskommelse. Det är ca 1,5 år kvar på hyresavtalet som kan överlåtas på befintliga villkor alternativt teckna ett nytt hyresavtal med hyresvärden direkt. Ta hissen upp till den stora takterassen med fantastisk utsikt, här kan ni även ha kundevent.

Omgivning

Läget mitt i Stockholm city gör att all tänkbar service, butiker och restauranger finns alldeles utanför huset, lokalen ligger ett stenkast till både MOOD-gallerian och NK och en bit till ligger Stora Gallerian. Postens företagsservice finns straxt intill. Rulltrappan ned till Kungsgatans alla affärer och restauranger går utanför huset

Kommunikationer

Flera innerstadsbussar i kvarteret

Övrigt

Flera gym i närområdet; Sats Stureplan, Fitness 24seven, Regeringsgatan 59. Fastigheten är miljöcertifierad LEED Platinum (2019)