Produktionslokal, Rörvägen 57, Jordbro

  • 200 m²

Uthyres - Industrilokal i Jordbro Industriområde. Lokalen är på 200 kvm fördelat på 2-plan. Gemensam oljeavskiljare, 5 m i takhöjd, portar på 4,5x4 m.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 200 m²
Adress Rörvägen 57
Kommun Haninge kommun
Byggår 2017
Objektsnummer 41928553

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I ett av Stockholm mest populära industriområde - Haninge Jordbro uthyres 1 lokal beläget i Brf Jordbro Park 57 på Rörvägen 57. Lokalen är 200 kvm (100+100 kvm).
Lokalen är försedda med vattenburen golvvärme, lackbehandlat betonggolv för dammbindning, oljeavskiljare, tvättvask i rostfritt och generös takhöjd på ca 5 m (markplans delen), vikport på 4,5x4 m. Lokalen är idag inredd med ett kökspentry, wc och ett innergolv på övre plan som lämpar sig fint som kontorsdel och personalutrymme.

Lokalen passar utmärkt för hantverksfirma såsom snickare, rörmokare, elektriker som är i behov av verkstadsutrymme och lagerytor, showroom och en kontorsdel. Andra vanliga verksamheter i motsvarande lokaler är bilverkstad, bilrekond.

Brf Jordbro Park 57 färdigställdes juni/juli 2017 så fastigheten och lokalen är i nyskick. Fastigheten ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och även ca 20 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Teknisk beskrivning:

Vikportar: 4,5m x 4 m med 4 rader fönster samt gångdörr bredvid (1 m x 2,1 m)
Grund: Isolerad platta på mark. (lastkapacitet 1 500 kg/kvm) med golvvärme
Stomme: Stål
Bjälklag: Balk med undertak Vp18/04
Ventilation: FTX system
Uppvärmning: Golvvärme kopplat till fjärrvärme
Fasad: Plåt, Sandwich
Takbeklädnad: Papp, 2 lagers ytpapp
Utvändig plåtarbeten: Lackad plåt
Fönster: Aluminium 3-glas
Säkerhet: 2 st tidsstyrda motoriska grindar (ca 7 m) svart säkerhetsstaket
Utomhusbelysning: Rörelseaktiverad utanför varje port
Bredband: Fiber

Hyresnivå: 897 kr/kvm + moms Månadshyra: 14 950 kr + moms

Hyra är kallhyra så hyresgästen står för alla driftskostnader. Hyresgästen skall bedriva momspliktig verksamhet. Vid uthyrning skall föreningen godkänna uthyrningen och den nya hyresgästen.


Karta


Bilder på lokalen