Kontor, Röntgenvägen 2, Solna strand, Solna

  • 924 m²

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 924 m²
Adress Röntgenvägen 2
Område Solna strand
Byggår 1972
Våning 5
Objektsnummer 41922021

Beskrivning

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.

Omgivning

I detta lättillgängliga och spännande område, mitt emellan Solna och Sundbyberg, ligger Stora Blå, en fastighet med höga tekniska förutsättningar.

Kommunikationer

Till Solna strands tunnelbanestation tar det några få minuter att promenera och till Sundbybergs station, där pendeltåg, tunnelbana och mälarbanan avgår, tar det inte mer än sju minuter till fots. I området trafikerar dessutom ett flertal busslinjer samt flygbussar. För den som föredrar att köra bil är tillgängligheten också mycket bra med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4 och E18. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Planlösning

Mycket trevlig och ljus kontorslokal med härlig utsikt. Flexibel lokal som kan anpassas till öppen eller blandad planlösning, allt i en modern och stilren utformning. Både konferensanläggning och lunchrestaurang finns i fastigheten.

Parkering

Inom området finns gott om parkeringsplatser att hyra.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen S som ligger i fastigheten finns även det nyöppnade hotellet, Grow hotell med 176 rum och den mycket inbjudande och tilltalande restaurangen Norobata i regi av Aveqiagruppen. Solna strand erbjuder också ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.


Karta

Bilder på lokalen