Kontor, Prästgatan 12 B, Centralt Innanför Promenaderna, Norrköping

  • 501 m²
  • 2022-07-01

Modern lokal med enorma möjligheter och härlig utsikt åt Prästgatan/Gamla Rådstugugatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 501 m²
Adress Prästgatan 12 B
Område Centralt Innanför Promenaderna
Kommun Norrköpings kommun
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde 2022-07-01
Objektsnummer 41943742

Beskrivning

Här erbjuds 501 kvm attraktiva kvm med härlig utsikt åt Gamla Rådstugugatan och Prästgatan. Lokal med hög takhöjd och med en flexibel layout för den tillträdande hyresgästen. Här är du själv med och utformar ditt framtida kontor. Nya och fräscha ytsikt, fullt utrustat pentry samt tre toaletter (varav en HWC med dusch) samtliga med helkaklade väggar samt klinkers.

Tillgång till gemensam konferensavdelning i fastighetens penthouse, tillgång även till en uteterass för den härliga fikastunden i solen. Möjlighet finns också att till omklädningsmöjligheter samt dusch i källarplanet för personal som hurtigt cyklar till jobbet.

Omgivning

Mitt i city med närhet till ett brett shoppingutbud med utsikt över den prisbelönta Nya Hörsalsparken och Norrköpings nya trappa. Vid trappans slut finner du kvarteret Knäppingsborg.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Norrköpings resecentrum.

Parkering

Mycket nära till flertalet P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till inomhusbad. Närhet till parkeringshus i City.

Övrigt

Fastigheten Spiran är placerad mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. En knytpunkt för både gångtrafikanter och kollektivtrafik. Butiker och cafe i markplan samt kontor med enastående utsikt över nya Hörsalsparken. Fastigheten har en trevlig uteterass samt en flexibel konferensdel högst upp i fastigheten med mötesrum i olika storlekar ned full teknik. Möjlighet till dusch och ombyte i fastighetens källare för sportiga medarbetare.


Karta

Bilder på lokalen