Kontor, Otterhällegatan 2, Centrum, Göteborg

  • 1 807 m²
  • Enligt överenskommelse

Stora ytor i centralt läge


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 807 m²
Adress Otterhällegatan 2
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41882024

Beskrivning

I Neptunhuset på Otterhällegatan kan vi nu erbjuda en lokal om totalt 1 807 kvm fördelade på plan 3 och 4, 915 kvm respektive 892 kvm. Lokalen är idag indelad i enskilda kontors/behandlingsrum i varierande storlek det finns också gott om gemensamhetsytor på båda plan. Lokalen lämpar sig bra för kontor och vårdinriktning.

Säljritningen visar ett förslag på planlösning.

Välkommen på visning!

Omgivning

Våra lokaler Inom Vallgraven

Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället.

Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på.

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.

Butiker och service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Övrigt

Här är man mitt i centrala Göteborg, Inom Vallgraven, och behöver man inte ta många steg för att hitta shopping, banker, restauranger, hotell och barer. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. Alldeles i närheten, vid Lilla Torget, ligger busshållplats och c:a 150 meter bort stannar spårvagnarna vid Domkyrkan. Dessutom ligger Centralstationen inom bekvämt gångavstånd och den som kommer med flyg är via flygbussarna inne i city på 25 minuter.
I närområdet hittar du massor av unika butiker som har det speciella och exklusiva som du inte hittar någon annanstans.
En kort promenad från denna charmiga fastighet ligger bl.a. Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan’ och Casino Cosmopol.

Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i.

Området kring Otterhällegatan erbjuder bra parkeringsmöjligheter för anställda och besökare.


Karta
Visa på kartan: