Kontor, Olskroksgatan 30, Bagaregården, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 8 000 - 13 000 kr/mån
Colliers International AB Friskvård (15 m) Restaurang (21 m) Shopping (83 m) Grönområde (118 m) Bilservice (140 m) Kommunikation (272 m) Uttagsautomat (288 m) Parkering (504 m) Kemtvätt (512 m) Bränslestation (657 m)

Med sitt toppläge vid Olskroken och direktanslutning till leden blir denna lokal en strålande lösning för det mindre företaget. Yteffektiv lokal med två kontorsrum pentry, dusch och toalett finns att ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 60 m²
Adress Olskroksgatan 30
Område Bagaregården
Objektsnr 41868202
Lokalguidens estimerade områdeshyra
8 000 - 13 000 kr/mån
1 600 - 2 600 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Med sitt toppläge vid Olskroken och direktanslutning till leden blir denna lokal en strålande lösning för det mindre företaget. Yteffektiv lokal med två kontorsrum pentry, dusch och toalett finns att tillgå. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Olskroken är dominerat av bostadsområden i byggnader och fastigheter från sekelskiftet till modern tid. Fastigheten är närbelägen det livliga stråket mellan Redbergsplatsen och Olskroken.

Kommunikationer

Med bil är man snabbt ute på E20 och då fastigheten är belägen i närheten av Gamlestadsmotet är det lätt tillgänglighet norröver mot 45:an. Inom promenadavstånd finns gott om kommunala förbindelser med både buss och 4 spårvagnslinjer.

Parkering

Parkering finns i garaget för hyra, 600kr per plats.

Service

I direkt närhet finns lunchresturang och smörgåsbod. Inom promenadavstånd finns gott om serviceinrättningar på Redbergsplatsen och Olskrokstorget.

Svangatan 2 B, Olskroken

Ljust charmigt kontor i gammal anrik fastighet.

Visad

Svangatan 2 B, Olskroken

I Pellerins Margarinfabrik ligger denna ljusa och trevliga l...

Visad

Redbergsvägen 40, Göteborg

Lokal med stora skyltfönster ut mot Redbergsplatsen /Olskrok...

Visad

Redbergsvägen 40, Bagaregården

Vid Redbergsplatsen/Olskroken i Göteborg finns en butiksloka...

Visad