Kontor, Norra Vallgatan 100, Centrum, Malmö

  • 500 m²

Modernt kontor i Malmö med industrikänsla med hissen som går rakt upp till våningsplanet. Trevlig omgivning med närhet till Malmö Live och Saluhallen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 m²
Adress Norra Vallgatan 100
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1990
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41920633
Bifogade filer

Beskrivning

Modernt och smakfullt kontor med industrikänsla. Lokalen bjuder på mycket ljusinsläpp och rymd och består främst av öppna ytor som passar utmärkt för projektarbeten. 

Här finns generöst med mötesrum och mindre samtalsrum. Lokalen har en flexibel planlösning och går att förändra om man önskar enkelrum, större rum för några personer eller öppet landskap.

Det finns även en hiss som går direkt upp till våningsplanet. Köket har fina personalytor samt olika loungesittningar.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad.
Ett par minuters promenad från fastigheten ligger centralstationen där både tåg- och busstrafik finns.

Service

Malmö Saluhall finns alldeles i närheten av fastigheten där urvalet är stort av lunchmöjligheter. I övrigt så finns det många trevliga restauranger på Gamla väster. Inom 5 -10 minuters promenad når du Malmös stadskärna, med stort urval av butiker, restauranger och annan service.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen