Kontor, Nordstadstorget 6, Nordstan, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 160 800 - 268 000 kr/mån
Hufvudstaden AB Uttagsautomat (0 m) Shopping (5 m) Friskvård (28 m) Restaurang (35 m) Bank (210 m) Bilservice (369 m) Parkering (383 m) Kommunikation (486 m)

Ljus kontorslokal i Femman med tillgång till fastighetens nyrenoverade innergård. Det finns stora möjligheter att anpassa planlösningen efter er egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öpp ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 072 m²
Adress Nordstadstorget 6
Område Nordstan
Byggår 1972
Våning 7
Objektsnr 41897613
Lokalguidens estimerade områdeshyra
160 800 - 268 000 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ljus kontorslokal i Femman med tillgång till fastighetens nyrenoverade innergård. Det finns stora möjligheter att anpassa planlösningen efter er egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap. Lokalen har entrémöjligheter från Nordstadstorget 6 och Spannmålsgatan 19.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och närmare 30 miljoner människor passerar årligen. Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 700 parkeringsplatser och möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbila

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Övrigt

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Nordstadstorget 6, Nordstan

Här får ni chansen att hyra en modern kontorslokal mitt i ce...

Visad

Postgatan 26, Nordstaden

Hyreskontrakt för exklusiv butikslokal på markplan i attrakt...

Visad

Östra Hamngatan 16, Centrum

Butikslokal på Östra Hamngatan 16 mitt i kommunikationsflöde...

Visad

Östra Hamngatan 26, Nordstan

Här finns ett unikt erbjudande att hyra ett helt våningsplan...

Visad