Kontor, Nordhemsgatan 28, Linnéstaden, Göteborg

  • 400 m²
  • 56 667 - 93 333 kr/mån

Kontorslokal i två plan på 400 kvm i korsningen av Tredje Långgatan och Nordhemsgatan. Anpassas efter era behov!


Lokaltyp Kontor
Total yta 400 m²
Adress Nordhemsgatan 28
Område Linnéstaden
Byggår 1891
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41816740
Områdeshyra 56 667 - 93 333 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal om 400 kvm på grymt läge, korsningen av Tredje Långgatan och Nordhemsgatan. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter era behov och önskemål! Lokalen är fördelad på andra och tredje våningen och har idag både öppna ytor och kontorsrum. Kök och toaletter finns på båda planen. Lokalen har fina golv och kakelugn, vilket ger en riktig myskänsla! Lokalen har hiss in i lokalen.

Omgivning

Saluhall Briggen ligger i Masthugget kring Tredje Långgatan, Nordhemsgatan och Fjärde Långgatan. Långgatorna är gamla hamnkvarter som består av allt ifrån restauranger, caféer och barer, till skivbutiker, gallerier och second hand-affärer.

Kommunikationer

Närmaste spårvagnshållplats är knutpunkten Järntorget, alternativt Prinsgatan. Här rullar spårvagnarna 1, 3, 6, 9 och 11 samt bussarna 60, 90, 91 och Rosa express. Närmsta parkeringsmöjligheter är p-garaget Snipan på Första Långgatan.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

P-hus Snipan ligger endast ett stenkast ifrån

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!