Kontor, Montörgatan 2, Kumla, Kumla

  • 1 500 - 5 600 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorslokaler i Kumla.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 500 - 5 600 m²
Adress Montörgatan 2
Område Kumla
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41854557

Beskrivning

Kontorslokaler med komfortkyla och sprinklade ytor.

Kontor från 1 500-5 600 kvm.

Lager finns att hyra från 5 000 kvm upp till 20 000 kvm

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Fastigheten ligger knappt en kilometer norr om centrala Kumla i ett attraktivt läge med närheten till E20 och promenadavstånd till centrum. Närområdet varieras av villor och kontorslokaler med diverse grönområden.

Kommunikationer

Buss 701 och busshållplats "Hagagatan" ligger cirka 10 minuters promenad från fastigheten, via Gartzvägen och Gesällgatan.

Via E20 tar resa med bil mellan Kumla och Örebro knappt 20 minuter. Vid korsning 108-Trafikplats Ekeby, kör i högerfilen och följ skyltarna mot Kumla N C, för att sedan ta Gamla E3 mot Montörgatan och fastigheten.

SJ Regionaltåg/Tåg i Bergslagen avgår från Örebro varje halvtimme till Kumla och resan tar cirka 10 minuter.

Örebro Flygplats ligger endast 15 minuter ifrån Kumla och har ett brett utbud av resor ut i Europa.

Service

Kumla erbjuder ett brett utbud av service, restauranger och shopping. Närheten till Örebro via kollektivtrafik och bil gör Kumla till en attraktiv stad med goda möjligheter för företagende och utveckling.

I närheten av fastigheten finns en mataffär och bensinstation samt butiker som Flügger Färg och Elkedjan. I centrala Kumla endast två kilometer från fastigheten finns ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn.
I anslutning till Kumla Station finns även hotell för smidiga övernattningar.

Övrigt

Kumla är en tätort cirka 2 mil utanför Örebro med cirka 14 000 invånare. Fastigheten ligger i nära anslutning till större vägar och goda kommunikationer till andra orter i Sverige, samt med gångavstånd till centrala Kumla och shoping, servicebutiker och restauranger.


Bilder på lokalen