Kontor, Marieholmsgatan 54, Gamlestaden, Göteborg

  • 516 m²
  • 55 900 - 98 900 kr/mån

Trevlig och rymlig lokal bestående av kontor/utställning med fönster i tre väderstreck samt utsikt mot älven! Ytan ligger en trappa upp och är fördelad på kontor, utställning, personalutrymme samt förråd. Vi diskuterar gärna lokalanpassningar. Lokalen har tillgänglighet genom två trapphus med hiss respektive varuhiss....


Lokaltyp Kontor
Total yta 516 m²
Adress Marieholmsgatan 54
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41934283
Områdeshyra 55 900 - 98 900 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Trevlig och rymlig lokal bestående av kontor/utställning med fönster i tre väderstreck samt utsikt mot älven! Ytan ligger en trappa upp och är fördelad på kontor, utställning, personalutrymme samt förråd. Vi diskuterar gärna lokalanpassningar.Lokalen har tillgänglighet genom två trapphus med hiss respektive varuhiss.

Omgivning

Tomten gränsar i norr mot Göta Älv, vilket skapar fin utsikt över vattnet samt möjliggör luncher på fastighetens brygga. Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Kommunikationer

erna till och från centrum är goda. Bussar kommer återigen att trafikera Marieholmsgatan från och med april 2020. När Marieholmstunneln är klar, vilket förväntas ske i slutet av 2020, förbättras kommunikationerna ytterligare.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.Bilder på lokalen